fbpx

Over ons

Kools Tweewielers in Alphen

al sinds 2011 een begrip in de regio


Al vanaf zijn jongste jeugd deed Niels niets liever dan sleutelen aan fietsen. Nadat hij 11 jaar als fietsenmaker bij rijwielbedrijven in de regio werkte, maakte hij zijn eigen droom waar; op 14 februari 2011 opende hij, samen met zijn partner Sentilla, een eigen rijwielzaak. In een prachtig groot pand aan de Goedentijd in Alphen heeft Niels een bloeiende rijwielhandel met regionale uitstraling waarbij vakmanschap en service geen uitzondering maar regel is!
Bij Kools Tweewielers is vakmanschap en service geen uitzondering maar regel!

TOPMERKEN ELK IN HUN EIGEN KLASSE

Het assortiment fietsen is groot; naast rijwielen in alle soorten en maten, waaronder ook een grote voorraad overjarige fietsen, hebben wij ook e-bikes van de merken RIH en Kalkhoff. RIH is een handgemaakt Nederlands product van grote kwaliteit. Kalkhoff is een begrip in Duitsland; het wordt ook wel de Mercedes onder de fietsen genoemd! Niet voor niets dat beide merken meerdere keren als beste scoren in consumententesten.
Naast RIH en Kalkhoff kunnen andere fietsmerken worden geleverd zoals Cortina, Gazelle, Cube, Merida, Batavus, Sparta, Victoria etc. Bent u op zoek naar een bepaalde fiets of merk dan gaat Kools Tweewielers aan de slag om aan uw wensen te voldoen. Natuurlijk onder de bekende kwaliteitsgaranties en condities die u sowieso van Kools Tweewielers mag verwachten.

logo Cortina
Cortina is een merk wat zich qua prijs prima kan meten met bijvoorbeeld Union of Kaptein alleen is de kwaliteit beter, aldus Niels. Een uitgebreide collectie wordt gepresenteerd en een absolute topper is de Utility Transport. Een modieuze, trendy fiets die heerlijk fietst en zich bovendien kwalitatief onderscheidt.

RIH logo
RIH is een topmerk wat zich een treetje hoger op de ladder begeeft dan bijvoorbeeld Gazelle en Batavus. RIH is een Nederlands merk en bestaat al sinds 1921. RIH maakt gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Gazelle logo
Gazelle ziet de fiets als een slim, gezond en fijn vervoersmiddel. Gezien we steeds langere afstanden afleggen doen zij er dan ook alles aan om uw comfort continue te optimaliseren.

logo Cube Bikes
Een Cube kenmerkt zich door een hoogwaardig en strak frame. Dit hoogwaardige frame wordt vervolgens afgemonteerd met een uitstekende afmontage. Het resultaat; een mooie hoogwaardige fiets met een goede afmontage voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Merida logo
Bent u op zoek naar een prachtige mountainbike of racefiets? Dan zullen de fietsen van Merida vast in de smaak vallen. Een groot aanbod, mooie designs en diverse accessoires.

logo Batavus
Het merk Batavus bestaat al zo'n honderd jaar. Ook dit merk kon bij Kools Tweewielers natuurlijk niet ontbreken. Door de eeuwen heen zijn er vele ontwikkelingen doorgevoerd waar u vandaag de dag nog van kunt genieten.

logo sparta
Op het gebied van elektrische fietsen is Sparta een echte koploper. Dit merk verkoopt al jarenlang de meeste elektrische fietsen van Nederland. Naast de elektrische fietsen zijn er ook gezinsfietsen en kinderfietsen in het assortiment.

Victoria logo
Al 130 jaar is Victoria een toonaangevend merk op het gebied van gewone fietsen en tegenwoordig ook e-bikes. Sinds 1886 heeft dit Duitse merk een goede naam opgebouwd door het aanbieden van betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs.

Wij zijn niet van al deze merken dealer maar als service kunnen wij wel al deze merken leveren.

Alpina logo
Alpina is hét fietsen merk voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Iedere jongen en meisje kan zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn kleurrijk, hip en voorzien van de mooiste details. .

Wij zijn niet van al deze merken dealer maar als service kunnen wij wel al deze merken leveren.

Kalkhoff logo
Kalkhoff maakt fietsen die op uw wensen zijn afgestemd: fietsen die u op een lange reis begeleiden, u elke ochtend naar uw werk brengen en waarmee u elegant door de stad rijdt. Het zijn fietsen die betrouwbaar, hoogwaardig en comfortabel zijn, zodat u altijd op uw bestemming arriveert – ongeacht hoe ver u moet fietsen.

Wij zijn niet van al deze merken dealer maar als service kunnen wij wel al deze merken leveren.

Victoria logo
Vogue is een fietsenmerk wat geproduceerd wordt door een Nederlands bedrijf.Vogue heeft veel verschillende fietsen in de collectie zitten, waaronder een aantal transportfietsen. De fietsen hebben een mooi design, een scherpe prijs en een goede kwaliteit.

Wij zijn niet van al deze merken dealer maar als service kunnen wij wel al deze merken leveren.